Skip to content

Greek Danish Dutch English French German Italian Spanish

Το πρώτο Ελληνικό portal για τον νεανικό διαβήτη τύπου 1 στην Ελλάδα!

Τo sweet-kid.com είναι ένα νέο ελληνικό portal, αφιερωμένο στα παιδία και τους νέους που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1 και σκοπός του είναι να βοηθήσει στην αντιμετώπιση του νεανικού διαβήτη. Θέλουμε να προσφέρουμε σωστή ενημέρωση γύρω από τα θέματα που αφορούν στο σακχαρώδη διαβήτη, να μάθετε τι πρέπει να γνωρίζετε για να διαχειριστείτε το διαβήτη σωστά και αποτελεσματικά. Γνωρίζοντας όσο περισσότερα γίνεται για το διαβήτη, μπορείτε να παρέχετε μια φυσιολογική ζωή στα παιδιά και στους νέους που πάσχουν απο σακχαρώδη διαβήτη ρυθμίζοντας καλύτερα τα επίπεδα σακχάρου.

Θα χαρούμε να εγγραφείτε σαν μέλος σε αυτή την ανοικτή κοινώτητα, να λάβουμε τις εμπειρίες και τις γνώσεις σας, ώστε όλοι μαζί να βοηθήσουμε νέους γονείς που μόλις διέγνωσαν διαβήτη στο παιδί τους.

Αρχική
Διαβήτης | Παιδικός διαβήτης | Παιδικός σακχαρώδης διαβήτης | Νεανικός διαβήτης
Επανέλεγχος δικαιολογητικών προνοιακών επιδομάτων στο Δήμο Ηρακλείου Κρήτης PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 20 Μάρτιος 2014 12:39

Το Τμήμα Εφαρμογής Επιδοματικής Πολιτικής & Ελέγχου του Δήμου Ηρακλείου ως επίσημος φορέας παροχής των επιδομάτων Πρόνοιας στον Δήμο Ηρακλείου και στους υποστηριζόμενους διοικητικά Δήμους του Νομού Ηρακλείου, θα προχωρήσει σε επανέλεγχο των δικαιολογητικών και ταυτοποίηση όλων των επιδοματούχων του για το έτος 2014.

Παρακαλούνται οι επιδοτούμενοι ή οι νόμιμοι εκπρόσωποι τους (εξουσιοδότηση με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής-δικαστική συμπαράσταση-γονείς ανήλικων τέκνων), που λαμβάνουν τα προνοιακά επιδόματα, να προσέλθουν στην Υπηρεσία (Λ. Βενιζέλου Σοφοκλή- Παραλιακή, Έναντι Μουσείου Φυσικής Ιστορίας). Ο Επανέλεγχος θα γίνει από 17-03-2014 έως 18-04-2014 κάθε Δευτέρα, Τρίτη & Πέμπτη, Παρασκευή (4 Ημέρες την εβδομάδα).

Περισσότερα...
 
Eγκύκλιος για την εισαγωγή φοιτητών με το 5% PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 24 Φεβρουάριος 2014 12:46

Οι υποψήφιοι καταθετουν αυτοπροσωπως ή με νόμιμα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό τους ή ταχυδρομικά με συστημενη επιστολή ή ταχυμεταφορά σε μία μόνο από τις Επταμελείς Επιτροπες των Νοσοκομείων του άρθρου 1
της παρούσης  τα παρακάτω δικαιολογητικά:

Περισσότερα...
 
Εκλογές Παγκρήτιου Συλλόγου Νεανικού Διαβήτη (ΠΑΣΥΝΕΔ) PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 07 Φεβρουάριος 2014 10:46

Αγαπητά Μέλη και Φίλοι,

Σας ενημερώνουμε ότι συμπληρώνονται 2 χρόνια από την εκλογή του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου , πιστεύουμε ότι είναι μια καλή ευκαιρία να βρεθούμε να ποιούμε ένα κρασί, να ανταλλάξουμε γνώμες και να συζητήσουμε τα προβλήματα που ο καθένας μας αντιμετωπίζει .
Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις 23 Φεβρουαρίου 2014, ημέρα Κυριακή στην Ταβέρνα ΡΑΕΤΙ Ολυμπιονικών 37 2810 263194, όπισθεν Σ/Μ Χαλκιαδάκη Τέρμα Θερίσου , στις 11:30 το πρωί.

Περισσότερα...
 
Νέα διάταξη για τις μετεγγραφές φοιτητών κατηγορίας του 5% PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 23 Ιανουάριος 2014 10:01

«Κατ’ εξαίρεση, οι ανήκοντες στην   κατηγορία του 5%, επιτυχόντες δύνανται να μεταφέρουν τη θέση εισαγωγής τους σε μη αντίστοιχο Τμήμα ή Σχολή Πανεπιστημίου ή Τ.Ε.Ι., ανεξαρτήτως εάν πέτυχαν σε Πανεπιστήμιο ή Τ.Ε.Ι.. Για τη μεταφορά της θέσης κατατίθεται αίτηση του υποψηφίου στο Τμήμα ή τη Σχολή υποδοχής, συνοδευόμενη με τα απαραίτητα δικαιολογητικά που αιτιολογούν τους λόγους της μεταφοράς. Η μεταφορά πραγματοποιείται με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του οικείου Τμήματος ή Σχολής υποδοχής, κατόπιν αξιολόγησης των ειδικών προσόντων του επιτυχόντος.

Περισσότερα...
 
Με απόλυτη επιτυχία έγινε η εκδρομή του ΠΑΣΥΝΕΔ PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 10 Δεκέμβριος 2013 15:08

       43 20131210 1480690999Με απόλυτη επιτυχία έγινε η εκδρομή του ΠΑΣΥΝΕΔ (ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΑΝΙΚΟ ΔΙΑΒΗΤΗ) στο φαράγκι του Πατσού στο Ρέθυμνο . Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία και ήταν μια καλή ευκαιρία για περιήγηση σε ένα δρυμό απέραντου φυσικού κάλους, καθώς και να γευτούμε Κρητικές Λιχουδιές (και "αντικριστό" ) στην τοπική ταβέρνα.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Συνδεδεμένοι χρήστες

Έχουμε 99 επισκέπτες συνδεδεμένους

Είσοδος Μελών

Follow us on Twitter

Πρόσφατα Forum Posts

Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση

Δημοσκόπηση

Ποιον μετρητή έχετε?