Skip to content

Greek Danish Dutch English French German Italian Spanish

Το πρώτο Ελληνικό portal για τον νεανικό διαβήτη τύπου 1 στην Ελλάδα!

Τo sweet-kid.com είναι ένα νέο ελληνικό portal, αφιερωμένο στα παιδία και τους νέους που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1 και σκοπός του είναι να βοηθήσει στην αντιμετώπιση του νεανικού διαβήτη. Θέλουμε να προσφέρουμε σωστή ενημέρωση γύρω από τα θέματα που αφορούν στο σακχαρώδη διαβήτη, να μάθετε τι πρέπει να γνωρίζετε για να διαχειριστείτε το διαβήτη σωστά και αποτελεσματικά. Γνωρίζοντας όσο περισσότερα γίνεται για το διαβήτη, μπορείτε να παρέχετε μια φυσιολογική ζωή στα παιδιά και στους νέους που πάσχουν απο σακχαρώδη διαβήτη ρυθμίζοντας καλύτερα τα επίπεδα σακχάρου.

Θα χαρούμε να εγγραφείτε σαν μέλος σε αυτή την ανοικτή κοινώτητα, να λάβουμε τις εμπειρίες και τις γνώσεις σας, ώστε όλοι μαζί να βοηθήσουμε νέους γονείς που μόλις διέγνωσαν διαβήτη στο παιδί τους.

Αρχική
Διαβήτης | Παιδικός διαβήτης | Παιδικός σακχαρώδης διαβήτης | Νεανικός διαβήτης
Μεταγραφή φοιτητών με διαβήτη για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014 PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 29 Νοέμβριος 2013 12:08

Ενδιαφέρον άρθρο σχετικά με το τί ισχύει για την μεταγραφή φοιτητών, μεταξύ άλλων και ειδικών κατηγοριών (με διαβήτη) για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014 .

Περισσότερα...
 
Μελέτη IDF Europe για φάρμακα και αναλώσιμα διαβήτη.. PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 29 Νοέμβριος 2013 11:51

Δημοσιεύθηκε μια ενδιαφέρουσα μελέτη του IDF Europe που έγινε σε πανευρωπαϊκό επίπεδο σχετικά με την προσβασιμότητα σε φάρμακα και αναλώσιμα διαβήτη. Είναι ενδιαφέρον να δούμε το επίπεδο αντιμετώπισης σε άλλα κράτη μέλη και στατιστικά στοιχεία για αγορά αναλωσίμων, ποσοστό δαπάνης ασφαλισμένων, προσβασιμότητα κλπ.

Περισσότερα...
 
Εκδρομή του Παγκρήτιου Συλλόγου για το Νεανικό Διαβήτη στο φαράγγι του Πατσού στο Ρέθυμνο PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 21 Νοέμβριος 2013 09:39

Ο  Παγκρήτιος Συλλόγος για το Νεανικό Διαβήτη, σας καλεί Κυριακή 24 Νοεμβρίου στην εκδρομή που διοργανώνουμε στο φαράγγι του Αγίου Αντωνίου της Πατσού στο Ρέθυμνο . Ο σύλλογος θα αναλάβει το κόστος της μεταφοράς, ένα λεωφορείο από Χανιά και ένα από Ηράκλειο . Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει πεζοπορία περίπου μιας ώρας και φαγητό σε ταβέρνα της περιοχής.

Περισσότερα...
 
Εκδήλωση του Παγκρήτιου Συλλόγου για το Νεανικό Διαβήτη στο Ηράκλειο PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 19 Νοέμβριος 2013 20:04

Εξόρμηση για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού της πόλης του Ηρακλείου  οργάνωσε τη Πέμπτη 14η Νοεμβρίου ο Παγκρήτιος Σύλλογος για το Νεανικό Διαβήτη, στο αίθριο της Λότζια, το Δημαρχείο Ηρακλείου. Η δράση αυτή έγινε  με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη, που έχει οριστεί για τις 14 Νοεμβρίου κάθε έτους.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από τις 9.30 το πρωί έως και τις 2.30 το μεσημέρι  και από τις 18.00 έως 22.00. Οι περαστικοί είχαν τη δυνατότητα να μετρήσουν το σάκχαρο αν το επιθυμούσαν, από τους νοσηλευτές  του 13ου Περιφερειακού τμήματος Κρήτης της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος  με αναλώσιμα και μετρητές που προσέφερε η εταιρεία Abbott Diabetes Care .

Περισσότερα...
 
Εκδηλώσεις ΠΑΣΙΝΕΔ στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Διαβήτη στο Ηράκλειο PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 13 Νοέμβριος 2013 23:15

διαβήτης

Στις 9/11/2013  διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία η Ημερίδα με θέμα « ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΤΟ ΣΑΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ ΤΥΠΟΥ Ι » που διοργάνωσε ο ΠΑΣΙΝΕΔ (ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΑΝΙΚΟ ΔΙΑΒΗΤΗ
) σε πολυχώρο του Δήμου Ηράκλειου. Είχαμε την χαρά να βρεθούμε ξανά με τα μέλη, παρακολουθήσουμε πολύ καλές ομιλίες από εξαιρετικούς επιστήμονες της Κρήτης, παρουσιάσεις νέων προϊόντων και μεθόδων στο θέμα της αντιμετώπισής του διαβήτη, ενώ πολύ θετική εντύπωσή έκανε στους γονείς καθώς και στα παιδιά μας, η ξενάγηση τους στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης με συνοδεία εξειδικευμένου προσωπικού.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Συνδεδεμένοι χρήστες

Έχουμε 154 επισκέπτες συνδεδεμένους

Είσοδος Μελών

Follow us on Twitter

Πρόσφατα Forum Posts

Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση

Δημοσκόπηση

Ποιον μετρητή έχετε?