Skip to content

Greek Danish Dutch English French German Italian Spanish

Το πρώτο Ελληνικό portal για τον νεανικό διαβήτη τύπου 1 στην Ελλάδα!

Τo sweet-kid.com είναι ένα νέο ελληνικό portal, αφιερωμένο στα παιδία και τους νέους που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1 και σκοπός του είναι να βοηθήσει στην αντιμετώπιση του νεανικού διαβήτη. Θέλουμε να προσφέρουμε σωστή ενημέρωση γύρω από τα θέματα που αφορούν στο σακχαρώδη διαβήτη, να μάθετε τι πρέπει να γνωρίζετε για να διαχειριστείτε το διαβήτη σωστά και αποτελεσματικά. Γνωρίζοντας όσο περισσότερα γίνεται για το διαβήτη, μπορείτε να παρέχετε μια φυσιολογική ζωή στα παιδιά και στους νέους που πάσχουν απο σακχαρώδη διαβήτη ρυθμίζοντας καλύτερα τα επίπεδα σακχάρου.

Θα χαρούμε να εγγραφείτε σαν μέλος σε αυτή την ανοικτή κοινώτητα, να λάβουμε τις εμπειρίες και τις γνώσεις σας, ώστε όλοι μαζί να βοηθήσουμε νέους γονείς που μόλις διέγνωσαν διαβήτη στο παιδί τους.

Αρχική
Διαβήτης | Παιδικός διαβήτης | Παιδικός σακχαρώδης διαβήτης | Νεανικός διαβήτης
Ανακοίνωση αποτελεσμάτων εισαγομένων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των υποψηφίων με σοβαρές παθήσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014 PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 15 Οκτώβριος 2013 20:03

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνονται τα ονόματα των εισαγομένων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των υποψηφίων με σοβαρές παθήσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014
Τα ανωτέρω αποτελέσματα είναι διαθέσιμα στους ενδιαφερόμενους από το διαδίκτυο (στην ιστοσελίδα του Υ.ΠΑΙ.Θ.,  http://moreresults.minedu.gov.gr).
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται ονομαστικά τα αποτελέσματα, εφόσον πληκτρολογήσουν τον τετραψήφιο κωδικό τους αριθμό και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες (Επώνυμο, Όνομα, Πατρώνυμο, Μητρώνυμο).
Στη διαδικασία εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με την ανωτέρω ειδική κατηγορία, έλαβαν μέρος 1313 συνολικά υποψήφιοι, από τους οποίους εισήχθησαν οι 1220.

Περισσότερα...
 
Mε απόλυτη επιτυχία το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΕΛΟΔΙ PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 07 Οκτώβριος 2013 11:07

Η ΕΛ.Ο.ΔΙ. διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο της στο Ξενοδοχείο GALINI Weellness Spa & Resort, στα Καμένα Βούρλα, στις 5 και 6 Οκτωβρίου 2013. Τα πανελλήνια συνέδρια της ΕΛ.Ο.ΔΙ. έχουν γίνει πλέον θεσμός, αφού διοργανώνονται κάθε δύο χρόνια ανά την Ελλάδα, με σκοπό αφενός να ενημερώσουν τους ενδιαφερόμενους για τις επιστημονικές και ιατρικές εξελίξεις σχετικά με το διαβήτη και αφετέρου να φέρουν κοντά όλους τους συλλόγους και τα μέλη αυτών σε παράλληλες εκδηλώσεις επιστημονικού και κοινωνικού χαρακτήρα.

Περισσότερα...
 
Παροχή αναλώσιμου υγειονομικού υλικού άτομα που είναι άμεσα ή έμμεσα ασφαλιζόμενοι στο ΥΠΕΘΑ/ΓΕΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 28 Σεπτέμβριος 2013 19:28

Μετά από κινήσεις της ΕΛΟΔΙ, λάβαμε από το Γενικό Επιτελείο Στρατού την επισυναπτόμενη επιστολή, η οποία λύνει σε μεγάλο βαθμό τα προβλήματα που είχανε με τη φαρμακευτική τους περίθαλψη και την παροχή αναλώσιμου υγειονομικού υλικού άτομα που είναι άμεσα ή έμμεσα ασφαλιζόμενοι στο ΥΠΕΘΑ/ΓΕΣ.

Περισσότερα...
 
Τελικό Πρόγραμμα 9ου Πανελληνίου Συνεδρίου ΕΛΟΔΙ Σάββατο 5/10/2013 PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 25 Σεπτέμβριος 2013 18:09

Τελικό Πρόγραμμα 9ου Πανελληνίου Συνεδρίου ΕΛΟΔΙ

Σακχαρώδης Διαβήτης: Προστατεύουμε το μέλλον μας

Σάββατο 5/10/2013

Προεδρείο : Αριστείδης Ράπτης
16.45 - 17.15 Χαιρετισμοί επισήμων
17.15 – 17.30 Χαιρετισμός- Έναρξη συνεδρίου
Καθηγητής Σωτήριος Α Ράπτης – Πρόεδρος ΕΚΕΔΙ

1η Συνεδρία
Προεδρείο : Ν. Κεφαλάς – Λ. Λαναράς

Το σόκ της πρωτοδιάγνωσης στο παιδί και τον έφηβο

Περισσότερα...
 
Ελληνική συμμετοχή στο IDF Europe Youth Leadership Camp 2013 PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 20 Σεπτέμβριος 2013 08:54

Το  IDF Europe Youth Leadership Camp 2013 στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και φέτος στην Tirrenia της Ιταλίας , 22-28 Ιουλίου 2013. Με χαρά σας παραθέτουμε την επιστολή που λάβαμε από τον Γιώργο Λιονάκη που συμμετείχε στην διοργάνωση εκ μέρους της χώρας μας, που μας γράφει για τις εμπειρίες του από την διοργάνωση.

Μια ομάδα Νέων Ηγετών στο διαβήτη τύπου 1 από χώρες απ’ όλη την Ευρώπη μέσα σε αυτούς και εγώ συναντηθήκαμε στην Tirrenia της Ιταλίας , 22-28 Ιουλίου 2013 προκειμένου να λάβουμε μέρος στην 3η έκδοση της καλοκαιρινής    κατασκήνωσης Νέων Ηγετών του IDF Europe .

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Συνδεδεμένοι χρήστες

Έχουμε 157 επισκέπτες συνδεδεμένους

Είσοδος Μελών

Follow us on Twitter

Πρόσφατα Forum Posts

Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση

Δημοσκόπηση

Ποιον μετρητή έχετε?